Aizkraukles novada zoles turnīru sērija 3.posms (04.12.2021.)

Sestdien, 4.decembrī, norisinājās šī gada trešais un pēdējais posms Aizkraukles novada zolītes turnīra sērijā! Kopumā uz turnīru bija ieradies 41 dalībnieks, kas ļoti priecēja, jo izrādītā interese par šo turnīru kā allaž ir liela. Arī šoreiz turnīrā varēja piedalīties tikai tie dalībnieki, kuri varēja uzrādīt derīgu digitālo vakcinācijas/pārslimošanas Covid-19 sertifikātu.

Šoreiz uzvaras laurus plūca ilggadējais šī turnīra dalībnieks, kurš nav izlaidis nevienu Aizkraukles turnīra posmu: LEONS VIGULIS no Kalsnavas, par ko ir patiess prieks. Leons pēdējo gadu laikā savu meistarību šajā spēlē ir apliecinājis arī citos turnīros, kur ieguvis augstas vietas.

Otrās vietas īpašnieks RIHARDS GAILĪTIS no Bauskas nu jau vairākos Aizkraukles turnīros pēc kārtas ir bijis starp laureātiem un arī šī reize nebija izņēmums, bet šoreiz bija vēl lielāks pārsteigums, jo Rihards pirmajās divās kārtās neieguva nevienu lielo punktu, bet turpinājumā uzvarēja visās atlikušajās piecās kārtās un no pēdējās vietas pacēlās uz otro, kas ir sava veida pārsteigums un bieži tas negadās. Tas nozīmē, ka nekad nevajag nokārt galvu, bet turpināt spēlēt un gan jau viss izdosies, kā tas šoreiz izdevās Rihardam.

Trešo vietu izcīnīja Mārcis Bankovs no Rīgas, kuram šis bija pirmais Aizkraukles turnīrs un izdevās ļoti veiksmīgs, cerams, ka tas pamudinās Mārci ierasties Aizkrauklē arī nākamgad.

Starp trešo un ceturto vietu bija ļoti sīva cīņa jo starp trešo un ceturto vietu šķīra vien 2 mazie punkti, kas ir ļoti minimāls pārsvars.

Kopvērtējumā, kā jau var noprast, uzvaras laurus plūca tas pats Aizkraukles turnīra veiksminieks Rihards Gailītis no Bauskas, otro vietu izcīnīja lielmeistars no Viļāniem-Ilgvars Gritāns un trešo vietu ieguva šī turnīra posma uzvarētājs Leons Vigulis no Kalsnavas. Nākamā gada turnīra norises datumi pašlaik vēl nav zināmi, ņemot vērā šī brīža epidemioloģisko situāciju, bet līdz ko tas būs zināms, tā arī tiks paziņots gan sociālajos tīklos, gan arī vietējā avīzē.

Liels paldies dalībniekiem par piedalīšanos un gaidām Jūs ierodamies arī nakamgad! (Galvenais tiesnesis A.Krastiņš).

Rezultāti:

3.posms

1.vieta: Leons Vigulis /Kalsnava/

2.vieta: Rihards Gailītis /Bauska/

3.vieta: Mārcis Bankovs /Rīga/

4.vieta: Gunārs Streļecs /Daudzeva/

5.vieta: Normunds Elliņš /Rīga/

6.vieta: Rims Bertašus /Bauska/

Gada kopvērtējums:

1.vieta Rihards Gailītis /Bauska/

2.vieta Ilgvars Gritāns /Viļāni/

3.vieta Leons Vigulis /Kalsnava/

4.vieta: Raimonds Skuja /Madona/

5.vieta: Arnis Čanders /Krustpils/

6.vieta: Uģis Plikgalvis /Rīga/

Previous
Previous

Aizkraukles novada dambretes turnīrs

Next
Next

Aizkraukles atklātā turnīru sērija novusā 2021 (1.posms 17.10.2021. )